Getekend!

Het zal de meesten van jullie niet zijn ontgaan: ik heb mijn contract getekend!

Met tien mannen en vrouwen hebben wij tegelijkertijd onze toekomst vastgelegd. Nou ja, wat betreft ons eerste boek. Het was geen massahuwelijk, laten we niet overdrijven. Mijn boek “Falco en de gestolen Stympha’s” ziet samen met 9 andere pareltjes op 22 september 2016 het levenslicht.

En ik ben blij, trots en dankbaar tegelijk.

Ik heb best geaarzeld voordat ik hieraan begon. Moest ik mijn werk niet eerst bij een grote uitgever ter beoordeling geven? Was met 10 man tegelijkertijd de juiste weg? Versterk je elkaar of sneeuw je dan juist onder? Ik heb u om advies gevraagd en mijn pb stond roodgloeiend met goedbedoeld – vaak ongevraagde – waardeoordelen. Doe het wel/ doe het niet: dat waren ongeveer de antwoorden die ik kreeg.

Beide goedbedoeld. Beide koffiedikkijken. Niemand kan met zekerheid zeggen hoe dit project uitpakt. Het is een avontuur met een onzeker einde. Maar moet je niet beginnen omdat je het einde niet kent? Als je iets wilt zul je toch een eerste stap moeten zetten. Hoe onzeker ook.

Waarom ik het heb gedaan? #Met 10 man tegelijk, dat is echt iets voor mij. Gezellig en samen sta je sterk. #De uitgever is heel aardig. Dat is zeker geen zakelijk argument maar ook dat past bij mij. Ik zoek integere mensen om mij heen. Als ik de mensen om mij heen vertrouw dan durf ik de duik te nemen. #De boeklancering is al dit najaar. Mijn boek komt er echt! #Het gaat allemaal heel professioneel. Dit is gewoon een goede keuze. #Mijn boek komt echt uit! Oh, dat had ik al gezegd… Toen ik eenmaal op het positieve pad zat, zag ik geen hobbels meer op de weg.

Tot nu toe pakt het heel goed uit. Godijn Publishing doet alles zeer accuraat en helder. Heel Nederland Schrijft (de partner in crime) is zeer actief betrokken. In de maanden die komen, gaan we samen leuke en spannende promo-dingen doen. Iedereen is gebaat bij succes dus we werken er allemaal heel hard aan. Met z’n 10en zijn we een kleine familie geworden. Dit voelt echt heel goed.

Ook na 22 september gaan we gezamenlijk werken aan een actieve, succesvolle campagne waarin we elkaar helpen daar waar we kunnen. Het lijkt wel Utopisch, maar het is gewoon Boek10 en het is gewoon mijn debuut.

Ik ben iedereen dankbaar voor het meereizen. Samen is zoveel leuker dan alleen.IMG_6281

8c reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *