Wie jarig is, trakteert op Monsterz!

IMG_2294-2  Zo af en toe ontmoet je mensen die je leven een stukje mooier maken en zonder een vastomlijnde afspraak, reis je plotseling samen verder. Zoals u en ik, we vullen elkaar aan, vindt u niet? Het is een lekker samenzijn dat we in de loop der tijd samen hebben opgebouwd. Ik gluur bij u en ik duw mijn hele hebben en houden onophoudelijk bij u naar binnen. Zo doen wij dat: we verorberen elkaar met smaak. Ik hou van u.

Van wie ik in deze virtuele wereld heel veel ben gaan houden is Gidion van de Swaluw. U weet dat natuurlijk al wanneer u mijn belevenissen op de voet volgt. Want dan heeft u onze gezamenlijke pagina vast wel eens voorbij zien komen. (  ) U weet wel met die foto: Ik kus hem en hij kijkt  een beetje geestachtig in de camera. Hij houdt niet zo van mijn kleffe gedoe. Het geheim van onze vriendschap is heel bijzonder: Gidion stuurt me iedere avond voor het slapen gaan een Monster. Ooit maakt hij zelfs een strip die mijn naam draagt. Nienke, want zo heet ik. (http://shop.pr1ma.nl/fantastische-verbeeldingen-2.html). Nu moet u niet denken dat u mijn postvakje ook moet gaan vullen hoor: 1 monster is genoeg.

Samen maakten Gidion en ik een boekje en dat heet Johannes 14:6. Het is een mooi boekje geworden. Niet fris, wel verfrissend. Hier vindt u de recensie van Hebban (nee, ik schreef m niet zelf… https://www.hebban.nl/recensies/frank-norbert-rieter-over). Als u het gelezen heeft en u vindt er wat van dan mag u er ook een schrijven als u wilt.

En nu heeft Gidion samen met Remco een kinderboek gemaakt. Monsterz! Het ziet er prachtig uit. Vrolijke kleuren en vriendelijke monsters lachen je tegemoet. Er staan korte verhalen in en leuke spelletjes voor groot en klein. De sfeervolle tekeningen zijn in mooie diepe kleuren afgedrukt en worden vergezeld door grappige en ontroerende verhaaltjes. Het boek wordt geleverd met een kinderslot. Eens verkregen blijft gegeven en het boekje zal voor eeuwig bij zijn eerste eigenaar blijven!

De monsters van Gidion ontroeren me altijd weer en ik kan ondertussen niet meer slapen zonder een sfeervolle prent in mijn postvak. Voor mijn verjaardag wil dit graag delen. Ik geef drie boekjes weg en de gelukkige winnaar  mag zelf kiezen welk boekje uit de boekenreeks van Gidion dit wordt. (http://shop.pr1ma.nl/boeken/)

Hoe kun je een boek van Gidion winnen?

Like onze facebookpagina (maakt niet uit welke) en laat een leuk berichtje achter.

De winnaar wordt morgen bekend gemaakt.

6c reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *